This project has been funded with support from the European Commission. This website reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

Follow us on:

Share LEXSHA!

SMEBOX (Zweden)

Contactpersoon:

Kenneth OE Sundin

 

E-mail:

kenneth.sundin@smebox.com

 

SMEBOX AB is opgericht in 1999 gebaseerd op het “IT-SMEltery” – product. Een product dat het MKB helpt bij het implementeren van ICT als strategisch product in hun business en business development.

 

Een Toolbox bestaande uit handige tools voor het MKB (SME in het Engels) – gegeven de naam SMEBOX.

 

De doelstellingen “Inspiratie – Kennis – Ontwikkeling” die worden geleverd aan het MKB zijn vanaf het begin af aan heel duidelijk geweest. Deze visie heeft SMEBOX bij veel verschillende activiteiten voor het MKB in Zweden betrokken en ook bij een aantal landen buiten Zweden. Onderwijs en Training, Consulting, Coaching, Mentoring, Projecten, Seminars, Workshops – zowel IRL, on site en ook steeds meer net based.

 

Onder andere het evenement "Smebox-day" werd gestart om projectmanagers en belanghebbenden uit heel Zweden die zich bezighouden met MKB-projecten bij elkaar te brengen.

 

Smebox heeft ook vergelijkbare conferenties en seminars namens andere organisaties georganiseerd – bijvoorbeeld Swedish Agency for Economic and Regional Growth.

 

”The Ship of Entrepreneurs” is opgestart in samenwerking met de Swedish Federation of Business Owners en verzamelde deelnemers uit heel Zweden voor de jaarlijkse trip gedurende een periode van vijf jaar.

SmeAcademy is een ander voorbeeld van een onderdeel van “Smebox-day”. SmeAcademy is een netwerk voor kennis voor en over de bedrijven binnen het MKB en de ondernemers in deze sector. De leden zijn afkomstig van een breed scala van private en publieke organisaties in vooral Zweden en Europa en een aantal van buiten Europa, als gevolg van een toegenomen focus op internationale samenwerking.

 

Smebox heeft deelgenomen en neemt deel aan een aantal transnationale projecten – veel met het EU-perspectief (www.smebox.com).

  

 

www.smebox.com