This project has been funded with support from the European Commission. This website reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

Follow us on:

Share LEXSHA!

ISM University of Management and Economics (Litouwen)

Contactpersoon:

Tomas Sabaliauskas

 

E-mail:

                                                                              tomsab@ism.lt 

 

ISM University of Management and Economics is opgericht in 1999 als de eerste particuliere instelling van het management onderwijs in Litouwen. De hoofdoprichters van ISM zijn BI Business School, één van de grootste business schools in Europa, en innovation Norway.

ISM biedt momenteel onderwijs dat heel breed en divers is, waaronder Bachelor en Master studies, Doctoraat programma en Executive education.

ISM curriculum gebaseerd op competentieontwikkeling heeft geleid tot een toenemende nadruk op stages, case- en project gebaseerd leren die de integratie van kennis en vaardigheden mogelijk maakt. ISM is de eerste die een methode van business cases toepast die veel gebruikt wordt door geavanceerde universiteiten over de hele wereld en ook de eerste die Litouwse business cases introduceert.

 

ISM heeft op het bachelorniveau double degree overeenkomsten met BI Norwegian Business School en INSEEC Bordeaux. Op het masterniveau heeft ISM twee double degree programma’s ontwikkeld met het INSEEC Paris University in Frankrijk, the University of Liege in België en twee programma’s met BI Norwegian Business School op het gebied van International Management and Master of Management. ISM is de enige particuliere universiteit in Litouwen die PhD studies aanbiedt in management en administration. In 2007 werd het ISM PhD programma gerankt op nummer één door de Science Council van Litouwen.

 

Actieve deelname in een aantal internationale organisaties (BMDA, BSRUN, CEEMAN, EFMD, EIASM, ACC, EBEN, NLCC, EAIE) vormt een effectieve bijdrage van ISM aan de ontwikkeling van het managementonderwijs in de regio.

 

 

www.ism.lt